Upplevelser i Göteborg

Förgyll dagen lite extra genom att hitta bra deals och tips på upplevelser i Göteborg!

Ljudboken – underhållande avkoppling

StorytelAtt koppla av en stund är en konst i sig! Att inte behöva tänka på alla måsten och åtaganden som finns är något som kan vara en njutning för många. Att kunna drömma sig bort för en stund kan inspirera och fascinera. Ljudboken är nog av de bästa upplevelserna som finns för dig som vill koppla av för en stund.

Sedan ljudbokens framfart i början av 2000-talet så har allt fler insett möjligheterna till att få en upplevelserik underhållning och kunskap, samtidigt som det går att koppla av i hängmattan, soffan eller där du vill få en stund för dig själv. Med ljudbokens framfart har du möjligheter att kunna vila ögonen, samtidigt som du får lyssna på den deckaren som alla pratar om i fikarummet eller handboken i hur du vårdar dina relationer på ett bra sätt. Hos Storytel kan du prova gratis att lyssna på ljudböcker i mobilen!

Med ljudböcker från Storytel och andra leverantörer kan du lyssna på princip allt utan att behöva vänta på en viss tid i tablån eller vänta på att bokhandeln får in nästa del i triologin av den serie som du läser. Det enda du behöver är just den dator som du sitter vid samt högtalare eller mobilen – så kan du lyssna på de aktuella faktaböckerna, deckare som finns på topp tio-listan eller underhållande skönlitteratur uppläst av en härlig uppläsare som skapar harmoni och en inre ro för dig, när du kopplar av.

>>> Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok! <<<

Äventyrsbana

Kommunikation är A och O i alla relationer och det gäller att kunna föra en dialog som båda förstår och ha tillit till varandra.

Om upplevelsen
Genom en äventyrsbana kan ni prova hur er kommunikation och tillit är i er relation, samtidigt som ni får motion i en fysisk aktivitet. Tillsammans med en erfaren och professionell instruktör får ni möjligheten att göra olika utmaningar i olika banor på ett tryggt och säkert sätt. Efter äventyrsbanan kommer ni förhoppningsvis fram till att ni har en bra kommunikation och kan satsa på att fördjupa denna kommunikation. Denna upplevelse är även lämplig för företag som vill satsa på teambuilding mellan medarbetare som ska ha en fördjupad dialog och laganda.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

 

Spökmiddag och vandring

Varför inte uppleva den mystik som finns i gränder och torg i Gamla stan i Stockholm eller i centrala Göteborg?

Om upplevelsen

Professionella skådespelare gör så att du lever in dig i Medeltiden och blir guidad av en duktig guide som berättar om den historia som du upplever för stunden. En traditionell turistattraktion som får dig att upptäcka Stockholm och Göteborg, beroende på vilken stad du väljer, samtidigt som ditt kulturella sinne stimuleras i en positiv anda.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<
Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!