Upplevelser i Stockholm

Förgyll dagen lite extra genom att hitta bra deals och tips på upplevelser i Stockholm!

Ljudboken – underhållande avkoppling

StorytelAtt koppla av en stund är en konst i sig! Att inte behöva tänka på alla måsten och åtaganden som finns är något som kan vara en njutning för många. Att kunna drömma sig bort för en stund kan inspirera och fascinera. Ljudboken är nog av de bästa upplevelserna som finns för dig som vill koppla av för en stund.

Sedan ljudbokens framfart i början av 2000-talet så har allt fler insett möjligheterna till att få en upplevelserik underhållning och kunskap, samtidigt som det går att koppla av i hängmattan, soffan eller där du vill få en stund för dig själv. Med ljudbokens framfart har du möjligheter att kunna vila ögonen, samtidigt som du får lyssna på den deckaren som alla pratar om i fikarummet eller handboken i hur du vårdar dina relationer på ett bra sätt. Hos Storytel kan du prova gratis att lyssna på ljudböcker i mobilen!

Med ljudböcker från Storytel och andra leverantörer kan du lyssna på princip allt utan att behöva vänta på en viss tid i tablån eller vänta på att bokhandeln får in nästa del i triologin av den serie som du läser. Det enda du behöver är just den dator som du sitter vid samt högtalare eller mobilen – så kan du lyssna på de aktuella faktaböckerna, deckare som finns på topp tio-listan eller underhållande skönlitteratur uppläst av en härlig uppläsare som skapar harmoni och en inre ro för dig, när du kopplar av.

>>> Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok! <<<

Äventyrsbana

Kommunikation är A och O i alla relationer och det gäller att kunna föra en dialog som båda förstår och ha tillit till varandra.

Om upplevelsen
Genom en äventyrsbana kan ni prova hur er kommunikation och tillit är i er relation, samtidigt som ni får motion i en fysisk aktivitet. Tillsammans med en erfaren och professionell instruktör får ni möjligheten att göra olika utmaningar i olika banor på ett tryggt och säkert sätt. Efter äventyrsbanan kommer ni förhoppningsvis fram till att ni har en bra kommunikation och kan satsa på att fördjupa denna kommunikation. Denna upplevelse är även lämplig för företag som vill satsa på teambuilding mellan medarbetare som ska ha en fördjupad dialog och laganda.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

 

Magisk middag

Om upplevelsen

Du har förmodligen förvånats av hur en illusionist och magiker lyckas med att få ditt bankomatkort i sin hand, utan att du lagt märke till att den försvunnit ur din plånbok. Det finns illusionister som trollar och skapar magi och det finns illusionister som skapar en oförglömlig kväll som du minns för lång tid framöver. Varför inte uppleva magin på nära håll och få en minnesvärd kväll som du sent ska glömma?

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

 

Spökmiddag och vandring

Varför inte uppleva den mystik som finns i gränder och torg i Gamla stan i Stockholm eller i centrala Göteborg?

Om upplevelsen

Professionella skådespelare gör så att du lever in dig i Medeltiden och blir guidad av en duktig guide som berättar om den historia som du upplever för stunden. En traditionell turistattraktion som får dig att upptäcka Stockholm och Göteborg, beroende på vilken stad du väljer, samtidigt som ditt kulturella sinne stimuleras i en positiv anda.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

Spionupplevelse

Är du trött på ditt jobb? Söker du spänning i vardagen? Vill du göra något betydelsefullt? Då kan Spionupplevelsen vara något för dig:

Prova på livet som spion! Underrättelsetjänsten MUST erbjuder just nu spionupplevelser, där du får vara med om spaningsarbeten på främmande makt. Du får din ”briefing” av spaningsledaren, och blir sedan utplacerad på uppdrag. Det kan vara både inom eller utanför rikets gränser, och uppdragen varierar i längd från några dagar upp till flera veckor (beroende på vilket paket man väljer).

Utdrag från en rapport skriven av en som prövat denna upplevelse:

Ryska Konsulatet Göteborg, Lägesrapport 4/5, kl 08.23: Gräsmattan behöver klippas. Neon-blå kvinna spanar ut från balkong. Mystisk, vit skåpbil kör in på gården och parkerar.

Ryska Konsulatet Göteborg, Lägesrapport 5/5, kl 03.34: Spanare #2 noterade ett misstänktsamt fordon utanför portarna på baksidan. Storleksordning: Permobil. Innehåll ännu obekräftat; arbetsteori: Plutonium.

Om något skulle hända dig under din spionupplevelse så skulle svenska staten förneka din existens. Men risken för det är låg! Är du intresserad av denna upplevelse så ansök snart, eftersom det bara finns ett begränsat antal platser.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.upplevelsepresent.se! <<<

 

Paintball

Perfekt gruppaktivitet för kompisgänget!

Välkommen till Sveriges främsta paintballbana! Dra ihop kompisgänget, laget eller kollegorna för en alltid uppskattad, väldigt rolig och oförglömlig aktivitet – spela paintball! På en omväxlande bana med stora variationsmöjligheter finns nu möjligheten till underhållning som passar alla. För, visst blir man aldrig för gammal för att ”leka krig”?

  • Möjligheter till olika typer av spel. Lagspel, alla mot alla etc.
  • Bästa materialet på marknaden
  • Bana till viss del anpassningsbar efter gruppens önskemål
  • Minst åtta personer
  • Möjlighet att filma

Praktiskt kring upplevelsen:
Gruppen samlas för en kortare genomgång av hur materialet fungerar. Därefter bestäms regler för hur spelet ska gå till. Oömma kläder rekommenderas men all nödvändig materiel återfinns på plats. Gevären uppdateras regelbundet och här finns det allra senaste inom paintball. Deltagarna kommer bära skydd över känsliga områden på kroppen, exempelvis ögonen, så allt som sker är helt ofarligt, även om skotten naturligtvis känns. För denna gruppupplevelse krävs minst åtta personer.

>>> Boka upplevelsen direkt på www.upplevelse.com! <<<

 

Fallskärm

Upplev den ultimata adrenalinkicken – hoppa fallskärm!

Gör dina vänner avundsjuka genom att bocka av den klassiska förstaplatsen på tusentals ”att göra någon gång i livet-listor”. Grip möjligheten att uppleva den ultimata adrenalinkicken eller ge bort den perfekta presenten för äventyrslystna – hoppa fallskärm!

  • Flygning i cirka en timme till 3000 meters höjd
  • Erfarna instruktörer
  • Unik utsikt
  • Evigt avundsjuka vänner

Praktiskt om upplevelsen
Innan planet lyfter kommer du träffa en instruktör med mångårig erfarenhet av fallskärmshoppning för en noggrann säkerhetsgenomgång. Därefter kommer du tillsammans med din instruktör ta på er all nödvändig utrustning och bege er till det intima flygplanet, specialdesignat för ändamålet. Eftersom ingen får hoppa själv, och för att det kan vara en aning nervöst första gången, är det instruktören som manövrerar, så du behöver bara koncentrera dig på att följa med. Efter en kortare flygtur upp till ca 4000 meters höjd är det så dags att hoppa! Ni faller fritt i ca en minut innan instruktören vecklar ut fallskärmen och ni i sakta mak glider ner mot marken med en fantastisk njutbar utsikt över staden. Efter hoppet erhåller du ett diplom som bevis över att du genomfört ett tandemhopp. Vågar du?

>>> Boka upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

 

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!