Upplevelser i Västerås

Ljudboken – underhållande avkoppling

StorytelAtt koppla av en stund är en konst i sig! Att inte behöva tänka på alla måsten och åtaganden som finns är något som kan vara en njutning för många. Att kunna drömma sig bort för en stund kan inspirera och fascinera. Ljudboken är nog av de bästa upplevelserna som finns för dig som vill koppla av för en stund.

Sedan ljudbokens framfart i början av 2000-talet så har allt fler insett möjligheterna till att få en upplevelserik underhållning och kunskap, samtidigt som det går att koppla av i hängmattan, soffan eller där du vill få en stund för dig själv. Med ljudbokens framfart har du möjligheter att kunna vila ögonen, samtidigt som du får lyssna på den deckaren som alla pratar om i fikarummet eller handboken i hur du vårdar dina relationer på ett bra sätt. Hos Storytel kan du prova gratis att lyssna på ljudböcker i mobilen!

Med ljudböcker från Storytel och andra leverantörer kan du lyssna på princip allt utan att behöva vänta på en viss tid i tablån eller vänta på att bokhandeln får in nästa del i triologin av den serie som du läser. Det enda du behöver är just den dator som du sitter vid samt högtalare eller mobilen – så kan du lyssna på de aktuella faktaböckerna, deckare som finns på topp tio-listan eller underhållande skönlitteratur uppläst av en härlig uppläsare som skapar harmoni och en inre ro för dig, när du kopplar av.

>>> Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok! <<<

Fallskärm

Upplev den ultimata adrenalinkicken – hoppa fallskärm!

Gör dina vänner avundsjuka genom att bocka av den klassiska förstaplatsen på tusentals ”att göra någon gång i livet-listor”. Grip möjligheten att uppleva den ultimata adrenalinkicken eller ge bort den perfekta presenten för äventyrslystna – hoppa fallskärm!

  • Flygning i cirka en timme till 3000 meters höjd
  • Erfarna instruktörer
  • Unik utsikt
  • Evigt avundsjuka vänner

Praktiskt om upplevelsen
Innan planet lyfter kommer du träffa en instruktör med mångårig erfarenhet av fallskärmshoppning för en noggrann säkerhetsgenomgång. Därefter kommer du tillsammans med din instruktör ta på er all nödvändig utrustning och bege er till det intima flygplanet, specialdesignat för ändamålet. Eftersom ingen får hoppa själv, och för att det kan vara en aning nervöst första gången, är det instruktören som manövrerar, så du behöver bara koncentrera dig på att följa med. Efter en kortare flygtur upp till ca 4000 meters höjd är det så dags att hoppa! Ni faller fritt i ca en minut innan instruktören vecklar ut fallskärmen och ni i sakta mak glider ner mot marken med en fantastisk njutbar utsikt över staden. Efter hoppet erhåller du ett diplom som bevis över att du genomfört ett tandemhopp. Vågar du?

>>> Boka upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

 

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!