Upplevelser för hela familjen

Ljudboken – underhållande avkoppling

StorytelAtt koppla av en stund är en konst i sig! Att inte behöva tänka på alla måsten och åtaganden som finns är något som kan vara en njutning för många. Att kunna drömma sig bort för en stund kan inspirera och fascinera. Ljudboken är nog av de bästa upplevelserna som finns för dig som vill koppla av för en stund.

Sedan ljudbokens framfart i början av 2000-talet så har allt fler insett möjligheterna till att få en upplevelserik underhållning och kunskap, samtidigt som det går att koppla av i hängmattan, soffan eller där du vill få en stund för dig själv. Med ljudbokens framfart har du möjligheter att kunna vila ögonen, samtidigt som du får lyssna på den deckaren som alla pratar om i fikarummet eller handboken i hur du vårdar dina relationer på ett bra sätt. Hos Storytel kan du prova gratis att lyssna på ljudböcker i mobilen!

Med ljudböcker från Storytel och andra leverantörer kan du lyssna på princip allt utan att behöva vänta på en viss tid i tablån eller vänta på att bokhandeln får in nästa del i triologin av den serie som du läser. Det enda du behöver är just den dator som du sitter vid samt högtalare eller mobilen – så kan du lyssna på de aktuella faktaböckerna, deckare som finns på topp tio-listan eller underhållande skönlitteratur uppläst av en härlig uppläsare som skapar harmoni och en inre ro för dig, när du kopplar av.

>>> Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok! <<<

Spökmiddag och vandring

Varför inte uppleva den mystik som finns i gränder och torg i Gamla stan i Stockholm eller i centrala Göteborg?

Om upplevelsen

Professionella skådespelare gör så att du lever in dig i Medeltiden och blir guidad av en duktig guide som berättar om den historia som du upplever för stunden. En traditionell turistattraktion som får dig att upptäcka Stockholm och Göteborg, beroende på vilken stad du väljer, samtidigt som ditt kulturella sinne stimuleras i en positiv anda.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

Paintball

Perfekt gruppaktivitet för kompisgänget!

Välkommen till Sveriges främsta paintballbana! Dra ihop kompisgänget, laget eller kollegorna för en alltid uppskattad, väldigt rolig och oförglömlig aktivitet – spela paintball! På en omväxlande bana med stora variationsmöjligheter finns nu möjligheten till underhållning som passar alla. För, visst blir man aldrig för gammal för att ”leka krig”?

  • Möjligheter till olika typer av spel. Lagspel, alla mot alla etc.
  • Bästa materialet på marknaden
  • Bana till viss del anpassningsbar efter gruppens önskemål
  • Minst åtta personer
  • Möjlighet att filma

Praktiskt kring upplevelsen:
Gruppen samlas för en kortare genomgång av hur materialet fungerar. Därefter bestäms regler för hur spelet ska gå till. Oömma kläder rekommenderas men all nödvändig materiel återfinns på plats. Gevären uppdateras regelbundet och här finns det allra senaste inom paintball. Deltagarna kommer bära skydd över känsliga områden på kroppen, exempelvis ögonen, så allt som sker är helt ofarligt, även om skotten naturligtvis känns. För denna gruppupplevelse krävs minst åtta personer.

>>> Boka upplevelsen direkt på www.upplevelse.com! <<<

 

Delfinsimning

De flesta av oss har varit på ett delfinarium och önskat att vi fick simma tillsammans med delfinerna. Väck drömmen till liv med upplevelsen ”Definsimning”.

  • Upplev samstämmigheten mellan två av däggdjurens mest intelligenta varelser
  • Klappa, mata och kela med delfinerna, tumla runt och fensimma i hög fart
  • Träna dressyr med hopp, bollar och ringar tillsammans med instruktören
  • Föreläsning om delfinernas historia och ursprung, fångenskap och frihet

Upplevelse:
Med upplevelsen åker du till Kolmården och samlas utanför delfinariet för att mötas upp av en instruktör som noggrant går igenom säkerhetsföreskrifterna. Därefter får du en våtdräkt som tillhandahålls där och hoppar i vattnet. Under 2 timmar leker och simmar vi med delfinerna, låter oss fascineras av den särskilda kommunikationen som uppstår mellan delfin och människa. Ett par underbara timmar och en upplevelse där drömmarna gått i uppfyllelse.

>>> Boka upplevelsen direkt på www.upplevelsepresent.se! <<<
 

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!