Upplevelser för pappa

Ljudboken – underhållande avkoppling

StorytelAtt koppla av en stund är en konst i sig! Att inte behöva tänka på alla måsten och åtaganden som finns är något som kan vara en njutning för många. Att kunna drömma sig bort för en stund kan inspirera och fascinera. Ljudboken är nog av de bästa upplevelserna som finns för dig som vill koppla av för en stund.

Sedan ljudbokens framfart i början av 2000-talet så har allt fler insett möjligheterna till att få en upplevelserik underhållning och kunskap, samtidigt som det går att koppla av i hängmattan, soffan eller där du vill få en stund för dig själv. Med ljudbokens framfart har du möjligheter att kunna vila ögonen, samtidigt som du får lyssna på den deckaren som alla pratar om i fikarummet eller handboken i hur du vårdar dina relationer på ett bra sätt. Hos Storytel kan du prova gratis att lyssna på ljudböcker i mobilen!

Med ljudböcker från Storytel och andra leverantörer kan du lyssna på princip allt utan att behöva vänta på en viss tid i tablån eller vänta på att bokhandeln får in nästa del i triologin av den serie som du läser. Det enda du behöver är just den dator som du sitter vid samt högtalare eller mobilen – så kan du lyssna på de aktuella faktaböckerna, deckare som finns på topp tio-listan eller underhållande skönlitteratur uppläst av en härlig uppläsare som skapar harmoni och en inre ro för dig, när du kopplar av.

>>> Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok! <<<

Spökmiddag och vandring

Varför inte uppleva den mystik som finns i gränder och torg i Gamla stan i Stockholm eller i centrala Göteborg?

Om upplevelsen

Professionella skådespelare gör så att du lever in dig i Medeltiden och blir guidad av en duktig guide som berättar om den historia som du upplever för stunden. En traditionell turistattraktion som får dig att upptäcka Stockholm och Göteborg, beroende på vilken stad du väljer, samtidigt som ditt kulturella sinne stimuleras i en positiv anda.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.greatdays.se! <<<

Spionupplevelse

Är du trött på ditt jobb? Söker du spänning i vardagen? Vill du göra något betydelsefullt? Då kan Spionupplevelsen vara något för dig:

Prova på livet som spion! Underrättelsetjänsten MUST erbjuder just nu spionupplevelser, där du får vara med om spaningsarbeten på främmande makt. Du får din ”briefing” av spaningsledaren, och blir sedan utplacerad på uppdrag. Det kan vara både inom eller utanför rikets gränser, och uppdragen varierar i längd från några dagar upp till flera veckor (beroende på vilket paket man väljer).

Utdrag från en rapport skriven av en som prövat denna upplevelse:

Ryska Konsulatet Göteborg, Lägesrapport 4/5, kl 08.23: Gräsmattan behöver klippas. Neon-blå kvinna spanar ut från balkong. Mystisk, vit skåpbil kör in på gården och parkerar.

Ryska Konsulatet Göteborg, Lägesrapport 5/5, kl 03.34: Spanare #2 noterade ett misstänktsamt fordon utanför portarna på baksidan. Storleksordning: Permobil. Innehåll ännu obekräftat; arbetsteori: Plutonium.

Om något skulle hända dig under din spionupplevelse så skulle svenska staten förneka din existens. Men risken för det är låg! Är du intresserad av denna upplevelse så ansök snart, eftersom det bara finns ett begränsat antal platser.

>>> Beställ upplevelsen direkt på www.upplevelsepresent.se! <<<

 

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!