Upplevelser

Att uppleva saker tillsammans är viktigt för att stärka samhörigheten med varandra. Samhörigheten betyder oerhört mycket för kärleksrelationen mellan två individer som älskar varandra, arbetskamrater som behöver ha en sund laganda och andra former av grupper som behöver en dynamik där samarbete är viktigt för att kunna nå gemensamt, uppsatta mål. Att upplevelser utsågs till Årets julklapp 2008, tyder på att även HUI Research (en branschorganisation för handeln) utifrån sina kriterier insett detta och det kan sägas ha lagt grunden för företag vars affärsidé är att erbjuda dig bra dagens deal.

För att stärka samhörigheten mellan individer finns en mängd olika aktiviteter och upplevelser att välja mellan på många platser över hela landet. Det finns dels företag som erbjuder upplevelsepresenter för både honom och henne och för grupper, dels företag som erbjuder dagliga deals som ger en upplevelse för den som använder dealen. Hos dindeal.se presenteras utvalda upplevelser som komplement till dagliga deals, så att du får ett bra utbud för att kunna uppleva saker tillsammans med dina nära och kära.

>>> Hitta bra deals i StockholmGöteborgMalmö! <<<

Varför uppleva saker?

  • Visst är det vackert att få en blomma till födelsedagen eller som present av någon kär vän. Blomman vissnar efter några dagar och om du har tur så har du tagit en bild på den innan den vissnat.
  • Visst är det vackert att få ett kort med Grattis på födelsedagen, men det tar inte allt för lång tid varken att skriva eller läsa ett sådant kort.
  • Materiella ting kan vara vackra, och på ”den gamla goda tiden” var det fint och symboliskt värdefullt att få en guldklocka efter att ha arbetat på ett och samma ställe under 25 år.
Frukost på sängen

Frukost på sängen en upplevelse för dig?


Vad som är vackert är att kunna ge och få en upplevelse i present,
gärna en lyxig frukost på morgonen eller ett presentkort så att du själv kan välja vad du vill uppleva och om du vill uppleva detta ensam eller tillsammans med andra. Vad kan vara mer omtänksamt och omsorgsfullt att kunna få välja om du vill gå på en teaterföreställning med din favoritskådespelare en fredagskväll eller gå på bio en lördagseftermiddag med hela familjen? En upplevelse skapar minnen för lång tid framöver och detta minne varar mycket längre än vad materiellt ting, som en blomsterbukett.

Tänkvärt för företag

Enligt nuvarande skattelagstiftning (2014) får företag ge en gåva till ett värde om 450 kr inklusive mervärdeskatt (exempelvis presentkort) till medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vad som kan vara bra att veta är, förutom att spara kvitton till bokföring och revision, att gåvan och presentkortet inte ska kunna omsättas till pengar, utan enkom vara ett betalningsalternativ för själva upplevelsen. För att vara fullt uppdaterad rekommenderas kontakt med Skatteverket för att prata om alla faktorer som bör vägas in utifrån era förutsättningar. Läs gärna mer om dealföretag som erbjuder prisvärda dealer.


Hitta upplevelser:
Upplevelse

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!