Upplev Göteborg

goteborgGöteborg kallas Lilla London ibland, och staden bär på en mystisk historia där mördare härjade och syndade avrättades inför allmän beskådan. Göteborg, som är Sveriges näst största stad, benämns som Sveriges framsida, även om stockholmarna helst vill ha denna åtråvärda titel själva. Du hittar de senaste tipsen på aktiviteter och upplevelser i Göteborg!

Vad händer i Göteborg?

I Göteborg finns många turistattraktioner för dig som vill utforska sådant som både är roligt och ett måste för den som inte bor i Göteborg. Turistattraktioner i Göteborg är bland andra Liseberg, Göteborgs botaniska trädgård och Världskulturmuseet. Här finns också en mysig skärgård där du kan åka båt och se Göteborgs natur- och friluftsliv.

Göteborg har ett rikt kultur- och nöjesliv, bland annat finns Göteborgsoperan, där många uppsättningar framförs, och sevärdheter som Universum där du får kunskap om vetenskap i kombination med nöjet att se tropisk regnskog och hajar.

Boende i Göteborg

I staden finns många hotell, som Scandic Hotels, vandrarhem och bed and breakfast som ligger både centralt mitt i city och i dess närområden. Allt beroende på om du vill prioritera närheten till där saker och ting händer, eller vill strosa tillsammans med nära och kära. Hitta bra priser hos TravelPartner!

Hur hittar jag i Göteborg?

Kartor över Göteborg hittar du bland annat hos olika bokhandlare som finns på Sveriges framsida och är du intresserad av olika tips och inspiration inför ditt besök i den gemytliga staden så finns det spännande tidningar som kan ge dig goda förutsättningar för en lyckad resa.


Hitta bra upplevelser:
Upplevelse

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!