Upplev Malmö

malmo Med över 300 000 invånare är Malmö Sveriges tredje största stad och här finns en mängd olika upplevelser och aktiviteter att göra, både under en vardag och en helg!

Du kan med andra ord bestämma själv om du vill uppleva Malmö under en weekend på tu man hand med din älskade partner eller mitt i veckan tillsammans med arbetskollegor och vänner. Här finns en mängd upplevelser, som julbord med traditionella maträtter och evenemang på bland annat Malmö Arena, som vänder sig till familjer, singlar, vänner och större grupper som företag och föreningar som vill genomföra kick off eller ett event tillsammans med sina medarbetare. Du hittar de senaste tipsen på aktiviteter och upplevelser i Malmö!

Vad händer i Malmö?

I Malmö finns en mängd upplevelser att göra under hela året och det finns bra möjligheter för dig att turista i denna folkliga stad med ett stort utbud av restauranger, klubbar, nattliv och sevärdheter. För dig som är intresserad av kultur, som musikaler och operor, rekommenderas Malmö Opera, som har haft uppsättningar som Les Miserables och Jesus Christ Superstars. Victoriateatern och Malmö Stadsteater har uppsättningar i gemytliga lokaler där både olika drama- och gästspel genomförs för att underhålla publiken. På Malmö Arena händer alltid någonting, allt från sportarrangemang till musikuppträdanden, och här genomfördes bland annat finalen av Eurovision Song Contest 2013.

Boende i Malmö

För dig som inte bor i Malmö eller dess närhet, finns det många prisvärda, billiga hotell och vandrarhem att välja mellan, till exempel Scandic Hotels. Boende finns både centralt, för dig som vill ha nära till saker och ting, och för dig som vill uppleva livet utanför turiststråkens attraktioner. Bland annat finns även alternativ som bed and breakfast, STF Vandrarhem och hotell i Västra hamnen. Scandic Hotels har fem hotell i Malmö-regionen, varav fyra ligger i centrum nära restauranger, turiststråket turning Torso och shoppingstråk. Även Best Western är en uppskattad hotellkedja som finns över hela landet. Hitta bra priser hos TravelPartner!

Hur hittar jag i Malmö?

Kartor över Malmö hittar du bland annat hos olika bokhandlare som finns i Malmö och är du intresserad av olika tips och inspiration inför ditt besök i den folkliga staden Malmö så finns det spännande tidningar som kan ge dig goda förutsättningar för en lyckad resa.


Hitta bra upplevelser:
Upplevelse

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!