Upplev Stockholm

Stockholm Den kungliga huvudstaden är en stad som både attraherar stockholmare och turister. Ungefär lika många turister, en miljon om året, besöker Stockholm som det bor invånare i staden.

I Stockholm finns ett brett utbud för dig som vill upptäcka din egen stad eller besöker staden som turist. Här finns en mängd aktiviteter för hela familjen som vill ha en familjedag, paret som vill ha en romantisk weekend och för vännerna som vill ha ett rikt nöjesliv i både nattminglet och på dagen. Dessutom finns en mängd måsten bland turistattraktionerna i Stockholm: Gröna Lund, Skansen och Moderna museet. Du hittar de senaste tipsen på aktiviteter och upplevelser i Stockholm!

Vad händer i Stockholm?

För dig som är intresserad av kultur och nöje finns det alltid en uppsättning teaterföreställningar hos Göta Lejon, Intiman och Boulevardteatern. Här samlas många duktiga skådespelare och aktörer som framför både komedier och drama så att du får en upplevelserik föreställning med både nöje och stimulans för hjärnan. Med andra ord ett mästerverk, för dig under din vistelse i huvudstaden.

Tele2 Arena och Friends Arena händer det ständigt saker för dig som vill uppleva konserter, musikaler, shower eller andra trallvänliga aktiviteter, och det finns många aktiviteter både för hela familjen eller när du vill gå med någon kär medmänniska på tu man hand.

Stockholm är rikt på restauranger och matkulturer, över hela länet och i centrala Stockholm finns mycket att välja mellan när det gäller kök som den thailändska, indiska, amerikanska och inte minst den svenska husmanskosten. Det finns många restaurangstråk, och även genuint unika kvarter för dig som vill finna restauranger utanför de stora shoppingstråken.

Boende i Stockholm

Eftersom Stockholm har cirka en miljon turistbesök om året finns det många hotell, som Scandic Hotels, att välja mellan och i olika prisklasser. Det finns hotell både i ordinarie prisklasser och prisvärda hotell som känns familjenära och personliga i inredning och design. Välj hotell med omsorg och utifrån dina önskemål, om det bara är övernattning och närhet till nöjeslivet som är viktigt eller om ni ska ha en romantisk weekend med en lång frukostbuffé på hotellet är olika faktorer som kan spela in. Bästa paketpris på hotell, upplevelser och lokaltrafik -565 kr/pers

Hur hittar jag i Stockholm?

En karta för Stockholm hittar du bland annat hos olika bokhandlare som finns i Stockholm och är du intresserad av olika tips och inspiration inför ditt besök i den kungliga huvudstaden så finns det spännande tidningar som kan ge dig goda förutsättningar för en lyckad resa.


Hitta bra upplevelser:
Upplevelse

Hitta deal i dag!
Dindeal.se - dagliga, bra deals och upplevelser samlade på ett och samma ställe!
Din deal tipsar
Prova Storytel gratis i 14 dagar, få en gratis ljudbok!
Hitta upplevelsen
Upplevelse
För alla event
Med underhållning till företagseventet kan upplevelsen bli magisk!